dijous, 9 de febrer del 2012

XXI Trobada Gegantera de Castellbisbal



Bones companys i companyes!

Realment se'ns fa molt difícil expressar en paraules la satisfacció que va suposar haver tingut el privilegi de comptar amb la vostra presència i la dels vostres gegants. Nosaltres vam valorar la trobada del passat diumenge dia 22 de gener, molt positivament, més enllà d'alguns aspectes que intentarem millorar de cara l'any vinent. El dia va acompanyar moltíssim, fet que va fer que els carrers fossin bastants plens de gent. Va ser una trobada molt especial. Tot això no és exclusivament mèrit nostre, ans al contrari, vosaltres sou els únics responsables que vau fer que diumenge fos un dia genial. Per això, milers de gràcies per haver-nos acompanyat. Esperem haver estat a l'alçada de les circumstàncies. 

Segurament, per a molts de vosaltres, la del diumenge, va ser la primera sortida de l'any. Amb la mà al cor, us desitgem que tingueu un molt bon any ple de fal·lera, un 2012 ple de balls i de sortides. Esperem, poder realitzar intecanvis amb vosaltres en ocasions posteriors. Una forta abraçada,

COLLA GEGANTERA DE CASTELLBISBAL

(Colles assistents: Martorell, Les Cabanyes, El Masnou, Bruixa Violeta, Fal·lera Gironina, Piera, Cornellà de Llobregat, Alforja, Vilanova del Vallès, Molins de Rei (padrins) i, els amfitrions, Castellbisbal)