divendres, 4 de gener del 2013

XXII Trobada Gegantera de Castellbisbal

Els nervis ja comencen a estar a flor de pell. Queda ben poquet per l'acte anual més important que celebrem la Colla Gegantera de Castellbisbal. Després d'un any 2012 ple d'emocions, de diversió i de conèixer nous indrets d'arreu del territori; ja tornem a tenir la nostra diada. Una diada que esperem, sigui de les més especials viscudes des de fa temps. Una trobada amb nou colles vingudes de diversos indrets del nostre país, passant per les províncies de Girona, Lleida i, Barcelona. I, a més, aquest any, per primera vegada en la història, una colla gegantera provinent d'Euskadi, trepitjarà els nostres carrers durant dos dies: 
  • El dissabte dia 19 de gener de 2013, amb sortida des de l'Ajuntament a les 18.00h, farem un petit recorregut, els gegants bascos i els de Castellbisbal, que acabarà a la Plaça de l'Església amb una càlida recepció i uns balls conjunts que no us podreu perdre.
  • El diumenge pel matí, dia 20 de gener de 2013, els mateixos bascos, així com la resta de colles, ens acompanyaran pel cercavila de la trobada gegantera, en segona posició, darrera els nostres gegants.
Aquí us deixem el nostre cartell amb totes les colles geganteres assistents i amb els horaris de la trobada del diumenge. Agrair d'antuvi a totes les colles que hagin acceptat la nostra invitació per visitar-nos en aquest dia que de ben segur, serà molt especial. Desitjar-vos a totes i tots un molt bon any 2013!

No falteu a la trobada, us hi esperem. 



Gràcies al Robert pel disseny del cartell

Les tres parelles de gegants bascos que ens acompanyaran són les següents:

Lezo

Ostargi

Usurbil