dissabte, 15 de setembre del 2012

Cap de setmana a Sant Joan de les Abadesses (08 i 09-09-2012)


Dissabte a les 10 del matí, els membres de la Colla Gegantera de Castellbisbal vam fer camí cap al municipi més llunyà que aquest any visitaran els nostres gegants, Sant Joan de les Abadesses. Només arribar, vam visitar la població, la qual feia un goig que alegrava la vista: l'esvelt pont romànic, els comerços i els carrers plens de gent, els balcons guarnits amb estelades... Era Festa Major! I una de grossa se n’esperava per la mateixa tarda.

Just després de dinar, ja vam anar al lloc de la plantada que, començava a les 3, amb la intenció de començar el cercavila a les 4. S’anava apropant l’hora i uns núvols carregats de pluja van començar a fer la guitza. Afortunadament però, després d’esperar una estona, el recorregut s’inicià.
Al finalitzar, vam ser convidats a un molt bon sopar que, amb la fresca que començava a córrer, va ser d’agrair: pa amb botifarra i cansalada.

Després d’una nit de gresca al carrer, la Colla vam anar a dormir a l’antic “Matadero”, un espai molt acollidor que, molt amablement ens van deixar els companys de Sant Joan.
Per últim, agrair a la colla amfitriona el bon tracte que van tenir amb nosaltres des que vam arribar a la població fins que vam marxar. Esperem poder estar a l’alçada quan ens vingueu a veure el proper gener. Moltes gràcies i salut!

Us deixem amb tres vídeos i les fotografies de la jornada:

Ball dels Gegants de Castellbisbal


Ball dels gegants de Sant Joan de les Abadesses


Ball Final
Recull fotogràfic: