dissabte, 29 de setembre del 2012

XXXI Trobada Gegantera de Cervera (22-09-2012)

Un ambient únic, com és el pati d'una universitat, fou l'acollidor lloc on van plantar els gegants a quarts de sis de la tarda. Cervera, engalanada de Festa Major, va rebre les diverses colles geganteres amb els braços ben oberts. I ho demostraren els carrers plens de gent i la bona organització, en tot moment, per part de la colla amfitriona. Segur que sabreu estar a l'alçada de tot quan sigueu Ciutat Gegantera l'any 2014. A vosaltres també, us esperem a la nostra vila el proper gener. Gràcies i a reveure!

Volem agrair als músics que ens van acompanyar la seva disposició a venir i tocar-nos durant tot el recorregut. Vam ballar molt a gustos al ritme de la vostra música.

Us deixem amb el vídeo dels gegants de Castellbisbal ballant "Gironella" a la plaça, després del cercavila. I, més avall, un recull fotogràfic de la trobada.

Colles assistents:
Sant Vicenç dels Horts, les Borges Blanques, Mollerussa, la Bisbal de l'Empordà, Santa Perpètua de la Mogoda, Barberà del Vallès, Tàrrega, Sanaüja, Aiguafreda, Castellbisbal, els Bombollers de Cervera i, els amfitrions, Cervera.




Gràcies músics, ho vau fer molt bé!