dimarts, 2 d’octubre del 2012

Trobada Gegantera a El Prat de Llobregat (30-09-2012)

Un intens dissabte de pluja ininterrompuda durant tot el dia va fer dubtar sobre si a l'endemà podríem anar a la trobada gegantera que organitzaven els companys d' El Prat. Afortunadament, el diumenge va venir marcat per un sol espatarrant que enlluernà durant tot el matí.

Després d'un esmorzar contundent i, quan els nervis d'abans de començar el cercavila ja els teníem a flor de pell, la colla gegantera d'El Prat va sorprendre a tota la plaça amb l'aparició dels gegants vells, els quals sortiren per les portes de l'Ajuntament i ballaren una cançó que significaria el tret de sortida del recorregut.

Un recorregut amb molt de caliu per l'escalfor del sol i, sobretot, per la gran quantitat de persones que van omplir les places i els carrers de la ciutat. Volem agrair als músics de les colles de La Batllòria i d'Alella per haver-nos tocat el ball de lluïment. La jornada acabà amb un ball molt especial on els cinc gegants d'El Prat van mostrar-nos un ball conjunt que no feien des del 2004. Va ser molt emotiu!

Moltes gràcies per haver-nos convidat, us esperem a Castellbisbal pel gener! Salut!

Colles assistentsAlella, la Batlloria, la Beguda Alta, Castellbisbal, Castelldefels, Hospitalet de Llobregat-Drac d’Or, Lloret de Mar, Monistrol de Montserrat, el Prat de Llobregat-Associació Delta del Prat, el Prat de Llobregat-AMPA Mare de Déu del Carme, el Prat de Llobregat-IES Salvador Dalí, el Prat de Llobregat-IES Estany de la Ricarda, Sant Boi de Llobregat, Sant Carles de la Ràpita, Sant Quirze del Vallès, i els gegants amfitrions del Prat de Llobregat ciutat.

Us deixem amb un recull fotogràfic: